Austin Dillon varmisti virallisesti Busch Pole-palkinnon Chicagolandissa

JOLIET, Ill. – Austin Dillon ansaitsi kolmannen Busch Pole palkinnon Monster Energy NASCAR Cup Series kausi lauantai-iltana Chicagoland Speedway, hänen No. 3 Richard Childress Racing Chevrolet lähettämistä nopeus 176.263 mph ympäri 1.5 mailin radalla.

Kevin Harvick starttaa toisena, kauden viidentenä eturivin lähtönumerolla 4 Stewart-Haas Racing Fordilla. Sunocon Vuoden tulokas-ehdokas, Dillonin RCR-tallikaveri Daniel Hemric oli kolmanneksi nopein, seitsenkertainen Cup-mestari Jimmie Johnson oli neljäs ja Kurt Busch lähtee lähtöruudukkoon viidentenä.

liittyvät: Karsintatulokset / täydellinen tarkastusraportti

karsintajärjestys oli väliaikainen ennen kisaa sunnuntaiaamuna tehtyä tarkastusta, jonka Dillonin auto läpäisi. Muista 37 autosta 36 läpäisi katsastuksen, ja Matt Tifftin No. 36 Ford oli ainoa epäonnistuminen. Paalupaikkavoitto oli mahdollinen lupauksen merkki Dillonille, vuoden 2018 Daytona 500-voittajalle, joka ei ole yltänyt top-20-maaliin neljässä viime kilpailussa ja jolla on vain pari top-10-sijoitusta yhteensä tänä vuonna. Paalupaikka, Dillon myönsi, oli hieman miellyttävä yllätys verrattuna siihen, missä hän oli juossut harjoituksissa aiemmin lauantaina.

” ei yleensä näe, että molemmissa harjoituksissa 21: nneksi ja 25: nneksi sijoittunut kaveri hyppäisi paalulle, mutta itse asiassa tunsin oloni todella luottavaiseksi autoomme toisissa harjoituksissa”, Dillon sanoi. ”Kun laitoimme tarrat (renkaat), automme oli liian alhaalla. Olimme menossa radalle. Vauhtia ei siis ollut sen takia. … Olin luottavainen, että automme oli hyvä ja ajo hyvä. Meidän piti vain päästä pois radalta ja teimme sen ja menimme todella lujaa. Se oli hyvä kierros.”

lisää: Chicagolandin viikonloppuaikataulu

hänen joukkuetoverinsa Hemric oli yhtä innostunut. Kolmas sija on 28-vuotiaalle ensimmäisen vuoden Cup-kuskille uran paras startti.

”me kaikki nautimme tulla näihin paikkoihin, joissa voi yrittää löytää pieniä etuja koko viikonlopun ajan, harjoituksia ja karsintoja yrittää soittaa autoonsa, jotta siihen olisi jotain monipuolisuutta”, Hemric sanoi. ”Jos voit tehdä niin ja säilyttää pitoa, se antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia liikkua.

” I ’ m a big fan of this place and a big fan of all of the tracks like this. Olen innoissani nopeudestamme siellä Camaro ZL1: ssämme ja toivottavasti se on merkki siitä, mitä kisassa on tulossa.”

Johnson tekee parhaan starttinsa voitettuaan paalupaikan Texasissa kaksi kuukautta sitten ja Busch samoin parhaan starttinsa voitettuaan paalupaikan Bristolissa huhtikuussa.

seitsemänneltä sijalta starttaava Michael McDowell ansaitsi tällä kaudella uransa parhaan startin moottoriurheilun 34: nnellä eturivin Fordilla.

kilpailun voittaja Kyle Busch oli 17: nneksi nopein aika-ajossa, yhden sijan edellä Joe Gibbs Racing-tallikaveriaan ja nelinkertaista vuoden 2019 kilpailun voittajaa Martin Truex Jr.