Breast Lift (Mastopexy) in Atlanta, GA

“wat Dr.Connors echt onderscheidt van andere topchirurgen in de Verenigde Staten is zijn unieke combinatie van klinische vaardigheden, kunstenaarschap, creativiteit en een oprecht verlangen om een zeer bevredigende patiëntervaring te bieden. Meerwat Dr. Connors echt onderscheidt van andere topchirurgen in de Verenigde Staten is zijn unieke combinatie van klinische vaardigheden, kunstenaarschap, creativiteit en een oprecht verlangen om een zeer bevredigende patiëntervaring te bieden. De cultuur van uitmuntendheid strekt zich uit tot zijn professionele, zorgzame en zeer capabele kantoorfamilie.? Ik kwam bij Dr. Connors na een borstlift, verkleining (met implantaten) en een buikwandcorrectie. Ik had losse huid die zich uitstrekte buiten de buikcorrectie incisie als gevolg van aanzienlijke gewichtsverlies over een periode van twee jaar. Dr. Connors gaf me zeer goed advies om een Braziliaanse butt lift met liposuctie te hebben. De losse huid van mijn zij werd op mijn kont geklapt voor volheid en een lift. Na een operatie van zes uur had ik geen blauwe plekken of zelfs krassen, ik was na ongeveer vier dagen van de pijnmedicatie af en de incisie was zo schoon, zonder hechtingen uit te steken. Dr. Connor?s aandacht voor detail is ongeëvenaard. Voorafgaand aan de operatie, Ik ontmoette Dr. Connors twee keer, en e-mailde heen en weer met Tammy , de praktijk manager en chirurgisch coördinator, vele malen. Tammy beantwoordde zelfs een e-mail terwijl ze weg was voor een lang weekend. Dr. Connors en Tammy zijn zo vriendelijk geweest om mijn verzoek voor een specifieke operatie datum in te willigen, zonder mij extra te vragen. Dr. Connors vroeg om een overzicht van mijn buikwandcorrectie en hij nam ook de tijd om mijn ECG te bekijken. Een dag voor de operatie belde Ashley, de hoofdverpleegster, me om zichzelf voor te stellen en me op mijn gemak te stellen. De ochtend van de operatie begroette Ashley me met zoveel energie en warmte. Ze is de beste in het plaatsen van een IV pijnvrij! Dr. Connors heeft lang op mijn lichaam getekend en een paar vragen op het laatste moment beantwoord voorafgaand aan de operatie. Tijdens de operatie, Dr. Connors bracht een extra uur in de OR ervoor te zorgen dat alles perfect was en het plaatsen van veel stiches om ervoor te zorgen dat mijn lichaam niet unzip. Hij vroeg geen extra kosten voor zijn tijd. Hij injecteerde ook zo vriendelijk vet in mijn buikwandcorrectie litteken, dat was hol en vast een klein litteken hond oor? op mijn borst, van mijn vorige operatie. Dr. Connors wachtte tot ik hersteld was van de anesthesie en vroeg persoonlijk hoe ik me voelde. Hij nam ook de tijd om me die avond te bellen. De incisie lijn was laag geplaatst zodat een bikini het kon bedekken. De follow-up bezoeken na de operatie waren grondig, met zeer goed advies over het verzorgen van mijn incisie en zelfs de juiste voeding om ervoor te zorgen dat mijn kracht werd hersteld. Maggie, De PA, stuurde mijn e-mails meerdere malen met nuttige suggesties over hoe het beste te zorgen voor de incisie tussen de bezoeken, eigenlijk bespaart me een reis. Iedereen die ik op kantoor ontmoette, van Kristy, die je voor het eerst begroet met Dr.Drake, de anesthesist, was zo lief, efficiënt, deskundig en responsief. Ik ben zo blij met mijn resultaten en dankbaar voor Dr. Connors en zijn kantoorfamilie voor alle aanmoediging en positieve energie. Dank je!!!”

– L. / Yahoo / 19 Jul 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.