5 dingen die ik leerde toen mijn vriend verhuisde naar mijn Studio appartement

Ik woon in een one-room Brooklyn studio met mijn vriend voor ongeveer vier maanden. Daarvoor was het Mijn one-room Brooklyn studio, ingericht naar mijn smaak, zo schoon als ik het op elk gewenst moment wilde, met een koelkast vol met precies het voedsel dat ik wilde eten. Controle hebben over mijn thuisomgeving toen ik alleen woonde was weliswaar dope, maar ik zou liegen als ik zei dat het niet eenzaam was. Op dezelfde manier, mijn vriend bij mij wonen in ongeveer 400 vierkante meter ruimte is vrij dope, maar komt met zijn eigen uitdagingen. Eenzaam is geen probleem als mijn so letterlijk de hele tijd in mijn grill zit. Proberen te komen met een schoonmaak schema en passen zijn actiefiguren in mijn ontwerp esthetiek is. Maar we houden van elkaar! En IMHO we hebben het tot nu toe laten werken. Zoals met alle mijlpalen in relaties, heb ik wat dingen bedacht in de loop van deze vier maanden. Dingen zoals…

1. Compromis is echt en hoewel ik haat het als een concept, het kan geweldig zijn.

over deze actiecijfers. In z ’n oude appartement had m’ n vriend er een plank mee bedekt. X-Men, Marvel, sci fi films, fantasy series, zoveel Batmen…noem maar op, die kleine nerd had er een figuur voor. Nu ben ik een toegegeven nerd ook, maar mijn eerste standpunt over het brengen van zijn collectie naar mijn huis was “hell no.”Toen de tijd kwam om alles in te pakken zag ik hoe gehecht hij was aan zijn plastic vrienden, dus ik gecompromitteerd en veranderde mijn positie in “je krijgt een plank en je moet de plank te kopen.”

tot mijn vreugde kocht mijn vriend een plank (OK, we gingen er halftjes op) die overeenkomt met de rest van mijn appartement en curatorde zijn collectie tot wat we nu verwijzen naar “The Ladies.”Het zijn allemaal sterke vrouwen uit science fiction en fantasy – denk aan Ellen Ripley, Brienne van Tarth, en Prinses Leia-en hij poseerde ze in een vrij badass tableau! Hoewel nu ik erover nadenk, hij heeft ook de Punisher op daar, dus ik moet ze waarschijnlijk noemen ” de dames ft. hun vriend Frank.”Hoe dan ook, het ziet er geweldig uit en het spreekt zowel mijn interesses als de zijne.

actiefiguur, fictief karakter, bemanning, Team, Speelgoed, Collectie,

Hallo, dames…
Alexis Nedd

2. Mensen hebben Badkamer eigenaardigheden en het is beter om ze gewoon tegemoet, want niemand is budging op die en ze zouden niet moeten.

Boyfriend en ik zijn over het algemeen gespannen over badkamerspullen. Het is goed, we zijn onderdrukt en het is goed. Wat niet goed is, is wonen in een eenpersoonskamer waar alles binnen gehoorafstand van alles is en je moet poepen. Een echt gesprek dat we moesten hebben voordat hij verhuisde was ” wat gaan we doen als je me hoort poepen, Ik zal niet in staat zijn om te poepen als ik weet dat je luistert zelfs per ongeluk en het spijt me en ik hou van je.”Gelukkig gaat de akoestiek van een klein appartement beide kanten op — de TV is luid, waar je ook bent, dus hebben we een codezin ontwikkeld. Als een van ons zegt “zet letterlijk alles op TV,” het is een teken dat we hebben 30 seconden om knop-mash de Apple TV totdat het begint met het maken van lawaai, op welk moment de code-sayer kan verdagen aan het toilet en beginnen poepen.

3. Mensen hebben verschillende ideeën over wat schoon is.

dit zal geen punt zijn om te zeuren over hoe mannen niet schoonmaken. Mijn vriend maakt schoon. Hij is een absolute titan van hygiëne en zou graag een tube desinfecterende doekjes ontvangen voor zijn verjaardag. Hij heeft echter geen last van rommel. Ik ben op een normaal niveau als het gaat om het desinfecteren van deurknoppen en zal op een dag naar mijn eigen dood worden gedreven door te flippen over papieren op de toonbank. We hebben moeten leren om elkaar te lezen wanneer een van beide puinhoop situatie nadert kritische massa: tekenen zijn onder andere een van ons te zeggen ” hm…Ik denk dat we dat nu moeten doen in plaats van later ” en ik krijg een gekke blik in mijn ogen als ik langs de overvolle kledingmand. Het is moeilijk om een kamer schoon te houden als twee mensen proberen om hun leven te leven in het, maar we zorgen voor elkaar.

4. Ziek zijn is een ballet van vermijding, zorg en grofheid.

in de afgelopen maand kreeg mijn vriend i allebei de griep. We hebben het Apart gevangen, met een periode van twee weken tussen mijn ziekte en de zijne, waar ik trots op ben omdat het ongelooflijk gemakkelijk is om iemand te infecteren als je met hem in een doos woont. Wanneer een boxmate ziek wordt, wordt de andere boxmate in een van die “je kunt maar twee” driehoek memes waar je opties zijn “Help andere persoon beter te krijgen,” “niet besmet raken” en “niet flippen.”Soms lijkt dit op het maken van zelfgemaakte kipnoedelsoep en slapen op de bank. Soms lijkt het erop dat je zieke vriendje meer thee moet drinken dan hij redelijkerwijs aankan en hem lepels zodat je lichaamswarmte hem helpt met de rillingen. Soms lijkt het alsof je waaaaay aan de andere kant van de bank zit terwijl ze bergen heldergroene goo uitsnuiven. Het kost wat het kost.

5. Het helpt als je een band hebt over rare dingen.

voordat we gingen samenwonen, kregen mijn vriend en ik een band via TV, leuke avondjes uit en een gedeelde waardering voor muziektheater. Nu we het grootste deel van onze tijd doorbrengen in T-shirts en ondergoed het eten van burrito ‘ s, hebben we nieuwe dingen om ons over te binden. We hebben bijvoorbeeld een gevulde uilplushie. Zijn naam is Hooty en wat vriend en ik betreft is hij onze zoon. We zetten hem op zodat hij de TV kan zien als we naar een film kijken, zodat hij nooit met zijn gezicht naar beneden ligt zodat hij kan “ademen” en zich over het algemeen zorgen maakt over zijn welzijn. We hebben ook een permanente overeenkomst om al onze video game karakters “Peggy Magma” te noemen en haar zo veel mogelijk op Rihanna te laten lijken. Nu ik het uit Typ is het verdomd vreemd, maar in het universum van ons kleine huis is het gewoon de manier waarop dingen werken. Leven in een kleine, afgesloten ruimte heeft ons brein gesynchroniseerd, en zelfs als de dingen die we doen voor niemand anders zinvol zijn, maken we ons eigen zin. In de ruimte van 400 vierkante meter is het de enige zin die telt.

Kussen, Kussen, meubilair, kamer, kussen gooien, Uil, Bank, Beddengoed, Interieur, Muur,

je mag onze zoon Hooty gedag zeggen.
Alexis Nedd

voor de verhuizing kwam ik elke avond thuis en zei: “hallo, appartement!”alsof mijn bank me zou antwoorden; nu kom ik soms thuis om halfgemaakt te eten en een nachtelijke TV-line-up die al in de wachtrij staat op Netflix. Alle gevoel van deze studio appartement zijn “van mij” is verdwenen in het zijn van ons, en terwijl het duurde veel van ons ontmoeting in het midden, het midden bleek een mooie plek om te wonen. We leven in een kleine ruimte, maar hebben veel liefde voor elkaar (en voor Hooty), en op dit punt in onze relatie en vastgoed vooruitzichten, dat is alles wat we nodig hebben.

volg Alexis op Twitter.

deze inhoud wordt gemaakt en onderhouden door een derde partij, en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. U kunt meer informatie over deze en soortgelijke inhoud vinden op piano.io

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.