Sunday September 12, 2021

the City to the Sea half marathon course on pistekilpailu, joka alkaa San Luis Obispon keskustasta. Rata kulkee kaupungin halki, vie juoksijoita luonnonkauniita takareittejä pitkin ja päättyy Tyynenmeren rannalle Pismo Beachin rannikkoyhteisöön.
Klikkaa tästä kartta radasta

puolimaratonin alkamisaika

kilpailu alkaa kello 7.00.lähtöviiva on Higueran ja Court Streetin risteyksessä San Luis Obispon keskustassa.

älä huoli. Viemme sinut takaisin San Luis Obispoon.

kisan, kilpailun jälkeisen aamiaisen ja livebändimme viihdyttämisen jälkeen Slo Safe Riden bussit vievät sinut takaisin lähtöalueelle San Luis Obispoon kello 9-12. Lisää pudotus paikka on La Cuesta Inn Monterey Street. Voit myös järjestää oman yksityisen kuljetuksen, jos haluat.

USATF Certified Course

puolimaraton on USATF: n (USA Track & Field) sertifioitu kurssi, joka on avoin juoksijoille ja kävelijöille.
Klikkaa tästä saadaksesi kartan kurssista

leudot lämpötilat

syyskuun keskilämpötilat ovat pääosin 60-70-luvuilla. Pismo Beach on yleensä muutaman asteen viileämpi.

Avustusasemat radan varrella

puolimaratonin radalla on viisi avustusasemaa (mailia: 2, 4, 7, 10 & 12), niissä kaikissa on vettä ja vessoja. Näistä kolmessa juodaan nestemäistä urheilujuomaa.

pakettien nouto ja T-paita

pakettien nouto järjestetään lauantai-iltapäivänä (09/11/2021) ennen kisaa Running Warehousessa kello 11.30-16.00 puolimaratonin kisapäivänä pakettien nouto pidetään Union Bankin parkkipaikalla heti lähtöviivan vieressä, ja se on avoinna kello 5.30-6.30. Klikkaa tästä saadaksesi täydelliset tiedot!

kaikki juoksijat saavat virallisen 2021 City to the Sea-T-paidan. Kaikki puolimaratonin juoksijat saavat finisher mitalin, kun taas ensimmäiset 100 miesten ja naisten puolimaratonin finalistit saavat myös City to the Sea-kahvimukit.

Kurssiturvallisuus

puolimaratonin rata on avoinna kolme ja puoli tuntia. Kaikkien kävelijöiden ja juoksijoiden on päästävä maaliin kolmen ja puolen tunnin aikarajan sisällä. Kävelijät ovat tervetulleita aloittamaan kisan ennen aamuseitsemää. Radalla ei sallita vauvalenkkejä, rattaita, luistimia tai lemmikkejä. Pyörätuoliurheilijat ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen ja hinnat

*jos tilaa on. Ilmoittautumiset ovat ensin tulleita, ensin palveltuja ja kisa saattaa olla loppuunmyyty ennen näitä päivämääriä.