Kurt Busch wins Busch Pole Award for Coca-Cola 600

Kurt Busch voitti Busch Pole Award for Coca-Cola 600-kilpailun sunnuntaina Charlotte Motor Speedwaylla. Busch kiersi 181,269 mph: n kierroksen 1,5 mailin radalla No. 1 Chip Ganassi Racing Chevroletilla. Se oli nopeampi kuin Jimmie Johnson, joka sijoittui toiseksi huippunopeudella 181.214 mph No. 48 Hendrick Motorsports Chevrolet.

Buschille tämä oli hänen 28.paalupaikkansa NASCAR Cup-sarjassa ja ensimmäinen paalupaikka Charlotte Motor Speedwaylla.

Chase Elliott, Matt Kenseth ja Tyler Reddick kokosivat viisi parasta, kaikki chevroleteissa.

liittyvät: täysi aloituskokoonpano

”olen vain niin ylpeä (crew chief) Matt Mccallista ja kaikista meidän jätkistämme ja tavasta, jolla meidän on kommunikoitava juuri nyt, ja käytävä läpi kaikki niin pitkälle kuin ne viime hetken yksityiskohdat ja nuo hienot säädöt”, Busch sanoi. ”Mutta Vau, Mikä Chevrolet brigade edessä. Tämä on aika makeeta!”

puolustava Coca-Cola 600-voittaja Martin Truex Jr.nousee kahdeksanneksi No. 19 Joe Gibbs Racing Toyotalla. Truexin tallikaveri ja Cup-sarjan puolustava mestari Kyle Busch starttaa 11. sijalta 18 JGR Toyotalla.

Matt DiBenedetto törmäsi seinään tullessaan mutkassa 4 No. 21 Wood Brothers Racing Fordilla. DiBenedetto sijoittui 33: nneksi, mutta siirtyi vara-autoon.

Aric Almirola pyörähti myös 4.mutkassa, mutta ei näyttänyt vahingoittavan 10 Stewart-Haas Racingin Fordia niin paljon, että olisi mennyt varasijalle. Karsintavauhtia jättänyt Almirola starttaa viimeisenä.

Vihreä lippu sunnuntain Coca-Cola 600-tapahtumaan kello 18.28. ET kanssa kattavuus FOX, PRN ja SiriusXM NASCAR Radio.