Chicagoland Spring Marathon & Half Marathon

sunnuntai 23. toukokuuta 2021 • Schaumburg, IL * Kurssikartta

yli 1000 juoksijaa ylittää maaliviivan vuosittain Chicagolandin Kevätmaratonilla & puolimaratonilla, joka vie juoksijat ulos ja takaisin radalle, joka kiertää Bussen metsän, Schaumburgin kylässä sijaitsevan puiston, hieman alle tunnin ajomatkan päässä Chicagosta.

kilpailu on osa Chicagon puolimaratonin sarjaa, jossa juostaan kuusi puolimaratonia, jotka alkavat huhtikuussa Chicagon lakeshorea pitkin ja päättyvät Schaumburgiin marraskuussa. Useissa kilpailuissa on 10k, 5k tai Täysi Maraton lisäksi puoli, ja ne kaikki vievät juoksijat läpi eri kaupungin, naapurustossa tai alueella jonnekin Chicagoland metro alueella.

Chicagolandin kevään puolimaratonin juoksijoilla kilpailu alkaa samasta paikasta kuin täysmaraton-Schaumburgista, aivan Interstate 290: n varrella lähellä Higgins Roadin risteystä.

ne, jotka juoksevat sekä puolimaratonin että täyden maratonin — molemmilla on USATF-sertifioidut reitit — aloittavat kilpailunsa yhdessä ja seuraavat kisareittiä sen kiertäessä Navistar buildings-rakennuksen ympäri ja sitten Martingale Roadille, joka vie juoksijat etelään suunnilleen seuraavat 2 1/2 mailia.

vaikka nämä varhaiset kilometrit juostaan päällystetyillä maanteillä, loppuosa kilparadasta vie juoksijat päällystetyille pyöräily -, juoksu-ja kävelyreiteille, jotka kiemurtelevat Bussen metsän läpi, joka tunnetaan myös Ned Brownin suojelualueena, joka sijaitsee aivan moottoritien varrella.

tämä 3700 eekkerin puisto Luoteis-Cookin piirikunnassa on eräänlainen metsän keidas tiheästi asutulla, tiheään pakatulla Chicagon metron alueella, ja se houkuttelee runsaasti kävelijöitä, inline-luistelijoita, rullaluistelijoita ja kalastajia ympäri lähialuetta, erityisesti lämpiminä kuukausina.

juoksijat pysyttelevät poluilla seuraavat puolimaratonin 8 1/2 mailia suunnilleen puiston läpi kulkevaa Y: n muotoista reittiä pitkin.

kenttä kulkee avoimien niittyjen ja tiheästi metsäisten alueiden sekoituksen läpi ja Busse Laken Eteläaltaasta erottavan sillan yli ennen kuin ne tuodaan takaisin reittiä Woodland Meadows Parkille ja Martingale Roadille valtatien toiselle puolelle, ja sitten takaisin pohjoiseen martingalea pitkin reittiä, jota ne kulkivat aiemmin kilpailussa.

Rotusää & ilmasto

Schaumburg sijaitsee Illinoisin koillisnurkassa, noin 30 mailia luoteeseen Chicagon keskustasta.Schaumburg näkee yleensä leudon tai kohtalaisen lämpimän sään toukokuussa, kun taas sateet tekevät toukokuusta kaupungin vuoden toiseksi kosteimman kuukauden.

kisapäivänä (23. toukokuuta) keskimääräinen alin on 48ºF ja keskimääräinen ylin on 71ºF.