Akim Williams voitti 2020 Chicago Pro Bodybuilding Show ’ n

viimeinen kehonrakennuskilpailu, joka tarjosi karsintapaikkoja vuoden 2020 Mr. Olympiaan, oli kuluneen viikonlopun Chicago Pro show. COVID-19-pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi kilpailu siirrettiin Atlantaan Georgiaan samaan tapaan kuin New York Pro siirrettiin Tampaan Floridaan.

kisa käytiin ja miesten avaustulos oli viikonlopun puheenaihe. Lopputulos oli yksi kauden lähimmistä ratkaisuista.

voittaja – Akim Williams

tämä on Williamsin ensimmäinen voitto sitten vuoden 2016 Tampa Pro-turnauksen ja toinen voitto hänen seitsenvuotisella ammattilaisurallaan. Päätös ei olisi voinut olla yhtään lähempänä. Tuomareiden tuloskorttien mukaan päätös määräytyi yhden pisteen mukaan. Hän oli toisella sijalla menossa finaaliin,jossa hän näytti paremmalta. Hänen vahvuuksiinsa tässä esityksessä kuului muun muassa koko ja jalkojen kehitys. Hän toivoo ottaa nämä varat ja rakentaa niitä parantaa hänen 9.sija maaliin Olympia vaiheessa viime vuonna.

2.sija – Justin Rodriguez

Rodriguez oli kuskin paikalla ennakkosuosikin jälkeen, kun bud ei näyttänyt parantavan paljoakaan kilpailun tuon vaiheen ja finaalin välillä, kun taas Williams paransi. Kuitenkin Rodriguez ei esittää erittäin vaikuttava ruumiinrakenne, joka oli vielä taistelussa voittaa. Oli pisteitä myönnetty kauden sijoitukset, ja pisteitä, että hän kertynyt täällä näyttää ansainneet hänelle Olympia karsinta näin. Lopulliset sijoitukset julkaistaan lähipäivinä.

3.sija – Maxx Charles

Charles oli kolkutellut ovea viimeisissä kilpailuissa, joihin hän osallistui, mutta ei ole vielä pystynyt varmistamaan voittoa. Tuomarit näyttivät pitävän hänet tukevasti tuossa kolmospaikassa kilpailun molemmissa vaiheissa. Kuten Rodriguez, hän on saattanut olla tarpeeksi johdonmukainen osoittaa hän tuli ansaita tarpeeksi pisteitä siirtyä Las Vegas.

4.sija – Nick Walker

tämä oli vuoden 2020 Pohjois-Amerikan mestarin ammattilaisdebyytti, eikä hän pettänyt. Hän oli paremmassa kunnossa kuin voittaessaan pro-korttinsa, joten hän otti kaiken irti muutamasta viikosta näiden kahden tapahtuman välissä. Vaikka hän oli iso ja laiha, hänen kilpailemiensa veteraanien lihaskypsyyden vuoksi hän sijoittui kolmen parhaan ulkopuolelle. Ei ole mitään tietoa siitä, mitä hän aikoo tehdä eteenpäin, mutta sijoittuminen top 5 teidän ensimmäinen pro show on melkoinen saavutus sinänsä.

muut Divisioonavoittajat

kahdeksan muuta divisioonaa, jotka järjestivät kilpailuja Atlantassa. Jokainen alla luetelluista mestareista on myös ansainnut kelpoisuutensa tulevana joulukuussa järjestettäviin vuoden 2020 olympialaisiin.