TWEE – 21 MINUTEN HELFTEN MET EEN LOPENDE KLOK

Elk team heeft 2 blitzes per half

Spelers zijn 5 jongens en 3 meisjes in het veld voor elk team

Max rooster is 15 spelers

Springen om de bal – wordt gestopt bij het springen minus 3 stappen
Vlag bewaakt, zal resulteren in 3 stappen terug uit de guard en spelen zal doorgaan met geen positieve yards voor de aanval alleen dezelfde straf of betere dingen die kunnen gebeuren voor de verdediging.

de persoon die de Passer overhaast moet 2 yards van de scrimmage lijn verwijderd zijn.

blokkering resulteert in verlies van down.

Defense Pass interferentie resulteert in een spot foul.

Offensive pass interferentie resulteert in een verlies van down en 5 stappen terug.

First down is elke tweede regel

overzicht

• 8 spelers op het veld (5 mannetjes/3 vrouwtjes)
  • twee helften van 21 minuten
  • moeten twee 8 yardmarkers kruisen voor een eerste down
  • 6 punten touchdowns
  • keuze uit 1, 2 of 3 extra punten op PAT ‘ s (9ft voor 1 Pt. 19ft voor 2 pnt en 38ft voor 3 pnt)
  • regel: Twee punten conversie pogingen kunnen worden onderschept en geretourneerd voor twee punten
  • dode bal op alle fumbles
  • Quarterbacks kunnen niet snap de bal naar zichzelf
  • lopende klok behalve voor de laatste één minuut van beide helften.
  • banden tijdens het reguliere seizoen blijven als een gelijkspel. Elk team krijgt één kans
  • van de twintig (een 2-punts conversie poging)

scheidsrechters zullen verantwoordelijk zijn voor het roepen van de RUSH COUNT voor beide TEAMS. DE RUSH ZAL ALS VOLGT ZIJN:
“1-BUD, 2-BUD, 3-BUD, 4-BUD, 5-BUD, GO!!SPELERS DIE ALS AANVALLENDE LIJNMAN OPTREDEN MOETEN HUN HANDEN ACHTER HUN RUG HEBBEN ALS ZE HUN QUARTERBACK BESCHERMEN TEGEN HET ACHTERVOLGEN VAN DEFENSIEVE RUSHERS. ER IS GEEN CONTACT OP OF ACHTER DE SCRIMMAGE LIJN EN GEEN AFSCHERMING MET BEWEGING.
Four-Downs-and-Out-formaat is van toepassing voor ties in de Play-offs.

er zijn drie time-outs per wedstrijd en twee blitzes per helft per team.

MUNTOMSLAG / begin van het spel

het team dat de muntomslag (of een eenmalige Ro-Sham-Bo) wint aan het begin van het spel moet één van de twee opties kiezen: 1) Welk team zal ontvangen, 2) Het doel dat zijn/haar team zal verdedigen. Teams flip flop richting, en het team dat de wedstrijd begon op de verdediging zal beginnen de tweede helft op de aanval. Er zijn geen kick-offs. Het spel begint op 8 stappen / meter van de doellijn. Als een team kiest om uit te stellen geven ze de eerste keuze aan het andere team.

teamgrootte

roosters zijn beperkt tot 15 personen.

elk team mag niet meer dan 8 spelers spelen, met ten minste drie vrouwen (vijf mannen, drie vrouwen.) op elk moment. Teams die niet in staat zijn om een “volledig” team te spelen mogen met een minimum van 1 spelers (1 vrouw) spelen. Teams niet in staat om het minimum aantal spelers veld (1 vrouw) spel wordt gescoord een verbeurd en tegenstander team wint 13 -0. Teams mogen echter altijd met meer dan 3 vrouwtjes spelen. Wedstrijden beginnen uiterlijk 10 minuten na de geplande starttijd voor het 6: 30 spel alle andere wedstrijden starten zonder vertraging. Op dat moment is het aan de scheidsrechter of staflid om het spel toe te staan. Als een team blijkt te spelen met een illegale deelnemer is er een $75 vergoeding onmiddellijk te betalen.

• als een team spelers vervangt tijdens het spel, moeten ze dit doen vanaf dezelfde zijlijn gedurende het hele spel.
  • in aanmerking komende ontvangers moeten zich op het speelveld bevinden voordat de cadans wordt gestart. CO-ED-regels
  • er is geen maximumlimiet voor het aantal vrouwen dat op het veld moet zijn. Om ervoor te zorgen coed deelname, een straf zal volgen als het aanvallende team er niet in slaagt om een vrouw te gebruiken als een operatieve speler binnen 3 opeenvolgende downs.

een operatieve speler wordt gedefinieerd als een speler die:

• is de beoogde ontvanger in de ogen van de ambtenaar
  • loopt de bal als de primaire loper (hoeft niet over de scrimmage-lijn te lopen)
  • ontvangt de snap als de QB en moet proberen de persoon te zijn die de bal initieert om de scrimmage – lijn te overschrijden-tenzij ze wordt ontslagen.
  • ontvangt de snap en spitst de bal onmiddellijk aan haar voeten om de klok in de laatste 1 minuut van beide helften te stoppen.

• een pass bestemd is voor een vrouw (in de ogen van de scheidsrechter) die is afgeleid door een vrouw, en gevangen door een man geldt als een vrouw spelen
  • een pass gegooid door een man, die zijn ontvangen door een man en legerden zich onmiddellijk naar een vrouw (de “haak en ladder”) zal niet worden beschouwd als een vrouwelijke spelen – ongeacht hoe ver de vrouwelijke vooruitgang met de bal na de pitch
  • een pass opzettelijk geaard door een vrouw in de laatste minuut van ofwel de helft om te stoppen met de klok telt als een vrouw play
  • als een vrouw de bal gooit naar een man achter de scrimmagelijn, zal dit niet resulteren in een vrouwenspel.

de straf voor het uitvoeren van 3 opeenvolgende spelen zonder een vrouw als operatieve speler zal verlies van down (dat wil zeggen als het 1e down was tijdens de penalty, is het nu 2e down) en de vrouw moet nu de operatieve speler zijn bij de volgende play. Als op dit spel een mannetje de bal vangt of loopt: verlies van down, wordt het spel als “dood” beschouwd, en wordt de bal terug gebracht naar de scrimmage lijn, min 5 stappen.

toneelstukken waarbij een vrouw wordt gebruikt en die resulteren in” verlies van down “penalty’ s, worden nog steeds beschouwd als” vrouwelijke ” toneelstukken. Toneelstukken met behulp van een vrouw resulteert in een niet-verlies van Down penalty zal niet tellen als een geslacht spel. Het stuk heeft nooit bestaan.
de lei is schoon voor extra punten en punten en iedereen komt in aanmerking.

de gevreesde zak

als een man de QB is in een toneelstuk dat Voor een man of een vrouw kan zijn en de QB wordt ontslagen, wordt de bal Gespot waar hij werd ontslagen en staat het spel als een mannelijk spel, ongeacht wie de beoogde ontvanger was. Als een team werd gedwongen om een vrouw te gebruiken als de operatieve speler en de mannelijke QB wordt ontslagen het spel staat als een vrouwelijke Spelen en het aanvallende team hoeft niet te gebruiken een vrouw op de volgende spelen.

tijd

spelen zal worden verdeeld in (2) 21 minuten helften. Teams flip flop richting, en het team dat de wedstrijd begon op de verdediging zal beginnen de tweede helft op de aanval. Er zal een lopende klok worden onderhouden door een scheidsrechter behalve voor de laatste 1 minuut van elke helft. Gedurende de eerste 20 minuten loopt van elke helft de klok continu, met uitzondering van time-outs en ernstig letsel. In de eerste 20 minuten van elke helft als een team een time-out neemt na een touchdown, voorafgaand aan de extra punt poging, zal de klok niet starten totdat het defensieve team de aanval overneemt en de bal slaat.
tijdens de laatste 1 minuut van de 2e helft moet de scheidsrechter de spelklok stoppen als:

• een onvolledige pass wordt gegooid
  • een speler eindigt het spel door buiten de grenzen te gaan
  • beide teamscores (de klok blijft uit totdat de tegenstander de bal slaat na de PAT-poging; de klok loopt niet tijdens extra punten)• verandering van bezit
  • een straf die moet worden gemarkeerd treedt op
  • een team verklaart een punt en hun “30 seconden” (zie hieronder) is verstreken – de klok zal hervatten voor de punt en de daaropvolgende terugkeer. Het zal worden gestopt wanneer de repatriant is gelabeld en tot hun eerste snap van scrimmage.
  • een team roept een time-out aan. De klok stopt tijdelijk op de eerste downs tijdens de laatste minuut van elke helft totdat de bal wordt Gespot.
  • * * * DE KLOK STOPT NIET BIJ EERSTE DOWNS OF FUMBLES.

gedurende het hele spel heeft het aanvallende team 30 seconden om de bal te breken zodra de scheidsrechter de bal ziet. De straf is drie stappen en herhaal de down.
* * als een team 16 punten of meer voorsprong heeft, loopt de klok continu gedurende de laatste twee minuten van het spel.

gelijkspel / score

wedstrijden die eindigen op een gelijkspel worden opgenomen als gelijkspel tijdens het reguliere seizoen. Raadpleeg de overuren sectie voor banden tijdens de Play-offs. Touchdowns worden toegekend 6 ptn. Extra punten: 1 yard van de doellijn = 1 pt., 8 stappen / yards = 2pts.
NIEUWE REGEL: Twee punten conversie pogingen kunnen worden onderschept en teruggegeven voor twee punten met de verdediging behoud van bezit op de 8 pace/yard lijn. Een punt pogingen mogen niet worden onderschept en teruggestuurd.

eerste DOWNS

elk team moet 4 downs hebben om ofwel te scoren of een andere eerste down te verdienen. De eerste downs worden bereikt wanneer een team twee 8 yd kruist. markers gebaseerd op hun oorspronkelijke veld positie. Als een team niet scoort of een eerste down verdient, gaat bezit naar het andere team. Aanvallende teams mogen kiezen voor een punt op fourth downs.

punten

een punt moet gedeclareerd worden en kan niet vervalst worden. Alle punten zijn “vrije” punten. Een team hoeft niet te breken tijdens een punt, een dropped snap tijdens een punt is niet een fumble. Punts moeten geschopt worden. Punten kunnen niet worden gegooid. Punten zijn “open” Spelen betekenis, Er zijn geen Man / Vrouw regels voor punten. Er is geen minimum aantal spelers vereist op de lijn van scrimmage tijdens een punt. Geen DOWNFIELD blokkeren of blokkeren op de lijn van SCRIMMAGE. Het kicking team mag niet over de lijn van de scrimmage totdat de bal is geschopt.
het ontvangende team mag geen handen opsteken of springen om een punt te blokkeren. Als een punt wordt “shanked” en gevangen is het een live bal en is terug te keren. Als de bal in contact komt met de grond nadat hij is gegooid is het een dode bal, Gespot op het punt waar hij de grond raakte, en mag niet worden teruggestuurd. Een punt door de end-zone komt terug op 8 stappen / yards van de doellijn. Als een speler de bal in de endzone laat vallen, wordt de bal opnieuw 8 stappen/yards van de doellijn Gespot en wordt niet meegeteld als een veiligheid.

voortzetting van het spel

doorgaan tot:

• Ball-carrier heeft ten minste één vlag getrokken door een tegenstander (zie vlagspecificaties voor de enkele uitzonderingen/toevoegingen betreffende vlagtrekken)
  • Ball-carrier verlaat het speelveld
  • Ball-carrier scores
  • bal raakt de grond als gevolg van een fumble, punt of onvolledige pass (de bal is geen verlenging van de arm. Als de bal tussen de grond en de hand van de baldrager wordt vastgepind, is het spel uit)
  • bal-de knie van de drager raakt de grond

vlek van de bal

de bal wordt gespot op de plaats waar het lichaam zich bevindt op het moment dat de bal de vlag draagt. Als het lichaam kruist het vlak van de doellijn voordat de bal dragers vlag is getrokken zal resulteren in een touchdown.

omzet

een verandering van bezit kan alleen plaatsvinden als gevolg van downs of een onderschepping op een forward pass. Een klungel is geen omzet. De bal is dood op het punt van de fumble en de aanval behoudt het bezit. Een laterale is geen voorwaartse pas en kan in de lucht worden geplukt.
om de rush beter te standaardiseren, zullen alle scheidsrechters verantwoordelijk zijn voor het roepen van de rush count voor beide teams. De rush zal als volgt zijn: “1-BUD, 2-BUD, 3-BUD, 4-BUD, 5-BUD, GO!!”(Andere aanvaardbare variaties kunnen worden gebruikt: i. e. 1-duizend…, 1-Mississippi…, enz.) Wanneer de ref / teller zegt “Go”, kan de verdediging de lijn van scrimmage overschrijden en de quarterback achtervolgen. Zodra de quarterback de bal loslaat (hand-off of lateraal), kan de verdediging automatisch haasten.
GEEN CONTACT OP ENIG MOMENT. GEEN AFSCHERMING.

sancties

normale regels en sancties van de NCAA zijn van toepassing, tenzij hierin uitzonderingen zijn gemaakt.
uitgeworpen speler-moet het veld onmiddellijk verlaten of zijn team verliest. De uitgeworpen speler is uit voor de volgende geplande spel en kan niet opdagen op het veld. Als de speler zich niet aan de regels houdt, is dat een verlies voor het team waar hij op speelt.

enkele veel voorkomende voorbeelden van sancties:

illegaal Contact-op of achter de Scrimmage-lijn:
* in gevallen waarin de persoon (personen) die als aanvallende lijnman optreedt, contact initieert (naar goeddunken van de scheidsrechter), wordt er een 5-pace/yard-straf opgelegd vanaf de scrimmage-lijn en zullen we de down opnieuw afspelen. Als dit contact door de ref buitensporig wordt geacht, kan naast het” illegale contact “een”onnodige ruwheid” – straf van 10 passen/werven worden beoordeeld. Dus het maken van de totale penalty 15 stappen / yards.
Ongeldig Contact-Down Veld:
* 5 stappen / meter van het punt waar de baldrager zich bevindt op het moment van overtreding.

Offsides / Illegal or Early Rush (Offensive & Defensive):
• 3 passen/yards,
illegale beweging:
• spelers mogen niet in beweging zijn in de richting van de scrimmage als de bal wordt gebroken. Dit zal resulteren in een dode bal, vijf yard penalty en herhaal de down. Aanvallende Picking / interferentie:
* het aanvallende team mag geen pick/block starten terwijl het in beweging is. 5 pace / yard boete uit de lijn van scrimmage, verlies van down (d.w.z. als het 1e down was tijdens de penalty, is het nu 2e down). Als een vangst wordt gemaakt na een duidelijke pick, zal worden beslist geen vangst, 5 pace / yard boete van lijn van scrimmage, en verlies van down.
onthoud: een aanvaardbaar incidenteel contact zal optreden tijdens het uitvoeren van routes en binnen de normale loop van het spel, en zal niet worden aangeroepen.

onnodige ruwheid:
* dit omvat alle illegale tags zoals grijpende truien of overmatig duwen enz. Dit gedrag zal resulteren in een 10 tempo/yard boete vanaf het punt van de overtreding en automatische eerste down. Extreme ruwheid zal resulteren in uitwerpen uit het spel en of competitie indien nodig geacht door de scheidsrechter en league staf.

Defensive Pass interferentie:
* bal wordt gespot op het punt van de overtreding en de aanval krijgt een automatische first down. Als de pass interferentie is in de end-zone, de bal komt naar de 1 pace/yard lijn en het zal 1e down.

Defensive Holding:
* 5 pace / yard penalty vanaf de scrimmage, replay down. Overtreding kan accepteren of weigeren de straf.

Defensieve Controle:
* 5 pace / yard penalty vanaf de scrimmagelijn, opnieuw afspelen. De “bump and run” is niet toegestaan. Geen speler mag contact initiëren op de lijn van de scrimmage. Er is geen 5 yard Bump Zone.

veiligheid:
• een veiligheid wordt gescoord als een speler:
1. – tagged down in hun eigen endzone (niet op een punt return)
2. – loopt buiten de grenzen in hun eigen eindzone
3. – knipt de bal uit de eindzone
4. – als de aanval de bal in hun eigen endzone
fumbles als gevolg daarvan, het team op de verdediging, krijgt 2 punten, en het team op de aanval moet nu een “vrije” trap van hun eigen 8 passen/yard lijn.
ook kan een speler die een pass heeft onderschept of een punt in de endzone heeft ontvangen, niet worden gelabeld in de endzone voor een veiligheid, tenzij hij/zij eerder het vlak van de endzone met de bal is overgestoken.

Opzettelijke Aarding:
* deze straf zal worden opgelegd wanneer een voorbijganger die door druk van de verdediging geconfronteerd wordt met een dreigend verlies van afstand, een voorwaartse pas gooit, zonder een realistische kans op voltooiing. Dit zal resulteren in een verlies van down (dat wil zeggen als het was 1e down tijdens de penalty, is het nu 2e down). En de bal wordt gespot op het punt van overtreding (QB ‘ s punt van vrijlating).

Diversen:

Sneak Plays:
* als de speler die de cadans aanroept de snap niet ontvangt, zal het spel niet staan en resulteren in een 3 pace/yard penalty en herhaling van de down .
* één persoon moet de cadans bellen en de snap-overtreding hiervan ontvangen, zal resulteren in een 5 pace/yard boete en herhaling van down.
• Silent snaps zijn niet toegestaan-overtreding hiervan zal resulteren in een 5 pace/yard straf en herhaling van down.
* de QB is mogelijk niet in beweging en ontvangt dan de snap-dit zal resulteren in een 3 pace/yard penalty en herhaling van down.
* als de QB de scrimmagelijn overschrijdt en vervolgens een forward pass gooit, kan de verdediging de penalty verlagen of zal het een 5 pace/yard penalty zijn van de scrimmagelijn en verlies van down (i.e. als het 1e down was tijdens de penalty, is het nu 2e down).
* als de bal tijdens de snap de grond raakt voor een pass of running play, is het spel “dood”, wordt de bal Gespot waar hij de grond raakt, en is het een verlies van down (dat wil zeggen als hij 1e down was tijdens de slechte snap, is hij nu 2e down).
* de QB mag de bal niet op zichzelf slaan. Als de QB snap aan hem / haarzelf, het spel zal onmiddellijk stoppen en het zal resulteren in een vijf yard penalty en herhaal de down.
* verlies van down penalty ‘ s, die optreden bij fourth down, zal resulteren in verandering van bezit.

FLAG SPECIFICS

* 1) geen vlagbewaking *** zal resulteren in een 3 stappen/yard straf vanaf de plek van overtreding (het spel zal doorgaan als een illegale forward pass, de verdediging kan ofwel de straf verlagen of het zal een 3 tempo/yard straf vanaf het punt van de overtreding en verlies van down (dat wil zeggen als het 1e down was tijdens de straf, is het nu 2e down).
defensieve speler die een onderschepping teruggeeft, die de vlaggenwachters zijn, zal 3 stappen/meter van de plek van overtreding worden gestraft.
2) het overhemd moet worden ingestopt en de vlaggen moeten stevig worden bevestigd. Losse hangartikelen (sweatshirts, Lange T-shirts, enz.)) die worden gehouden / geript zal niet resulteren in een holding penalty, tenzij in ref ‘ s ogen speler niet probeerde te gaan voor vlag.

3) elke baldrager waarvan de vlaggen (naar het oordeel van de ref) niet toegankelijk zijn om te worden getrokken, zal worden neergehaald bij het eerste contactpunt met de verdediging.
4) elke baldrager die een vlag of beide vlaggen mist om welke reden dan ook (valt uit, per ongeluk getrokken voor de ontvangst, niet opgemerkt voor de snap, enz.) zal beneden zijn bij het eerste contactpunt.
5) spelers mogen hun voeten verlaten om vlag te trekken.
6) Spinbewegingen zijn toegestaan.
7) riem grijpen zal resulteren in een 3 stappen/yard penalty vanaf het einde van het spel.
* elke gordel grijpen aan het einde van een halve of wedstrijd zal resulteren in een 5 stappen/yard boete vanaf punt van overtreding en replay van down.
als deze straf plaatsvindt binnen 5 stappen / yard van de endzone, wordt de bal Gespot op de one yard lijn en krijgt de aanval één spel.

TEAMROOSTERS

Max spelers zijn 15. Teams hebben de mogelijkheid om extra spelers toe te voegen aan $10 per speler. Deze spelers zouden worden toegevoegd aan een nieuw rooster van de league. Als een team niet voldoet aan de grenzen van het rooster kan het team de Play-offs verbeuren. Dus houd je team aan de maximale limiet of betaal de kosten om in aanmerking te blijven.

overuren

tijdens het reguliere seizoen worden alle gelijkenissen als gelijkspel gescoord. Beide teams hebben een poging aan het einde van de regelgeving. In de Play-offs, echter, de Four-Downs en Out formaat zal gelden. Een toss (of Ro-Sham-Bo) met het winnende team beslissen over de eerste of tweede bezit. Teams zullen proberen te scoren in dezelfde eindzone. Elk team heeft dan 4 downs om te scoren vanaf 8 passen / meter van de doellijn. Als een team scoort, zullen ze de mogelijkheid hebben om te gaan voor een of twee op de PAT. Een vrouw moet eenmaal worden gebruikt in de eerste drie spelen of op de 1e en 4e downs indien van toepassing. Een onderschepping zal resulteren in een team verliest zijn bezit. Het spel wordt beslist wanneer één team meer punten scoort in de rotatie. Er zullen geen eerste downs worden toegekend in overuren, behalve in het geval van een boete. Onderscheppingen zullen resulteren in een omzet en mogen niet worden geretourneerd voor enige punten.

• ontvangers hebben voor een ontvangst slechts één voet nodig. Als in de ogen van de scheidsrechters een ontvanger in staat zou zijn om legaal een pass te vangen, maar, werd buiten de grenzen geduwd door een verdediger terwijl in de lucht een vangst zal worden toegekend.Ontvangers die opzettelijk het speelveld verlaten, komen niet in aanmerking voor een pass. Dit geldt ook voor de achterkant van de endzone.
  • overmatige ruwheid kan een speler / team uit het spel en / of competitie verwijderen.
  • duiken in of boven een defensieve speler, waarbij aanvallende speler contact initieert (in de ogen van de scheidsrechter) zal resulteren in een speler die op zijn startpunt
  • een speler die de bal vangt en landt met 1 of 2 voet over de goaline is een touchdown. De bal zal worden gespot op het punt waar het lichaam was op het moment dat hij/zij werd genoemd “down” als een voet of lichaam is in de endzone zijn een touchdown. Dus eigenlijk is het het lichaam niet de bal.

Defensive Pass interferentie – de plek van de overtreding en reset het meisje / man spel. Ook elke automatische eerste down zou resetten het meisje / man spelen. Ex. – Het voorbewerken van de passer

Offensive Pass interferentie-vijf stappen terug van de scrimmage lijn en verlies van down.

Rushing-de rusher heeft een directe lijn naar de QB. Er mag geen beweging zijn voor de rusher achter de scrimmage lijn. De aanval moet gaan of wachten tot de rusher ze passeert. Penalty is drie stappen en herhaal de down. De verdediging heeft de keuze van spel of penalty.

BLITZ-moet worden geschreeuwd door de speler die de lijn overschrijdt in de eerste stap. Als bij een Blitz wordt gecall en de verdediging heeft niet meer, zal spelen doorgaan en aanval heeft de optie van drie stappen en speel de down of het spel zelf. Als blitz wordt geschreeuwd door de verdediging en ze niet blitz het nog steeds telt en ze verliezen een blitz.

Last Man Penalty-als de laatste verdediger een speler overtreedt kan dit resulteren in een touchdown voor de overtreding in afwachting van de aard van de overtreding. Het is een scheidsrechter oordeel oproep voor Last man penalty. Vasthouden, grijpen van shirts / shorts, duwen buiten de grenzen, tackelen zal allemaal aan de top van de lijst.

zijlijn – alle spelers moeten zich binnen de twintig yardlijnen bevinden aan de zijlijn is de straf drie stappen. Anytime leden aan de zijlijn die verder gaan naar het veld en het team heeft al 8 spelers (niet meegerekend subbing in/out) op het veld straf is drie stap penalty.

buitenspel-drie stappen en speel de down opnieuw af, speel verder en aanval kiest spel of fout.

als de baldrager buiten de grenzen wordt geduwd zonder een poging om een vlag te trekken, is de straf tien stappen of de helft van de afstand en automatisch eerst naar beneden. Als dat de laatste verdediger is, wordt de bal op de ene yardlijn geplaatst, ongeacht waar de duw of duw zich heeft voorgedaan. Dit kan ook resulteren in een touchdown voor de overtreding in afwachting van de ernst van de straf.

verliest

zolang een team één vrouw heeft die het spel wil spelen, telt.
de score voor een verbeurdverklaring is 14-0. Regel 17. Verbeurd – als een team callt in te verbeuren is er een $ 30 vergoeding. Als een team stuurt spelers, maar niet een volledig team geen kosten in rekening gebracht. De kosten gaan naar een cadeaubon voor het ontvangende team. Als een team geen calls / no shows $ 60 onmiddellijk te betalen om vooruit te gaan.

Teamvlaggen moeten worden opgehaald en teruggezet naar de 40 yard line marker. Ook teams moeten dezelfde kleur vlag dragen.
uniformen – geen zakken toegestaan straf is 15 yards. Geen sieraden, hoeden & metalen meenemers. Niet Roken.

uitgeworpen speler: moet de faciliteit inclusief het parkeerterrein binnen 1 minuut verlaten om te voorkomen dat het team verliest. De uitgeworpen speler mag niet opdagen voor de volgende reguliere geplande wedstrijd of ze afzien van alle resterende wedstrijden, inclusief Play-offs.

starttijd Teams: Teams mogen 29 minuten voor hun starttijd verschijnen. Teams die eerder komen opdagen lopen het risico hun seizoen te verliezen. Dit geldt natuurlijk voor de meeste teams die de eerste wedstrijd van de avond spelen.

huisdieren (dieren)

huisdieren, dieren, honden en katten zijn niet toegestaan binnen het hek van de speelvelden. Dit is nu een 8 studente regel evenals Winter Park beleid. Als een speler of persoon geassocieerd met een team besluit om niet te gehoorzamen zal helaas resulteren in een team verbeurd. Ook deze actie laat het team nu op proef. Laat de dieren alsjeblieft thuis.

QB-scrimmage: als de quarterback 1 hele voet over de scrimmage (over de lijn) heeft, kan hij de bal niet gooien zonder een penalty. Dus ja het zal worden beschouwd als een illegale worp en worden gemarkeerd agaisnt.

individuele spelers mogen spelen op slechts 1 team tijdens het seizoen en in de Play-offs.

Extra punten – na de touchdown teams hebben 3 keuzes. 1 punt (2.5 yards afstand), 2 punt (op de 20), 3 punt (1 regel na de 20 mark)

Pick – Up spelers-zoals altijd pick-up spelers is een maximum van twee spelers als het team twee spelers tekort komt en geen subs. Maar nu met ingang van 26 April 2017 alle teams oppakken league rostered spelers zal resulteren in een toeslag van 2 punten. Voorbeeld een team heeft 7 spelers en wil 8 pick-up maken binnen de league One speler dan staan ze met 2-0 in het scoreboek. Als ze bijvoorbeeld het maximum van twee spelers pakken dan is het 4-0 op de score of wanneer de spelers mogen worden toegevoegd. Dit is voor league rostered spelers.