Akim Williams Vinner 2020 Chicago Pro Bodybuilding Show

den siste bodybuilding konkurransen for å tilby kvalifisering flekker til 2020 Mr. Olympia var forrige helg Chicago Pro show. På grunn av restriksjonene i Illinois forårsaket AV COVID – 19-pandemien, ble konkurransen flyttet Til Atlanta, Georgia, på samme måte Som Det som skjedde Med At New York Pro ble flyttet til Tampa, Florida.

konkurransen fant sted, og herrenes åpne resultat var helgens tale. Det endelige resultatet var en av de nærmeste avgjørelsene i sesongen.

Vinner – Akim Williams

Dette Er Williams ‘ første seier Siden 2016 Tampa Pro og den andre seieren i sin syv år pro karriere. Det kunne heller ikke vært nærmere en avgjørelse. Ifølge dommernes scorekort ble avgjørelsen bestemt av ett punkt. Han var på andreplass i finalen, som han så bedre ut i. Blant hans styrker i dette showet var hans generelle størrelse og benutvikling. Han håper å ta disse eiendelene og bygge videre på dem for å forbedre sin 9. plass på Olympia-scenen i fjor.

2. Plass – Justin Rodriguez

Rodriguez var i førersetet etter å ha forhåndsdømt bud syntes ikke å forbedre seg mye mellom den fasen av konkurransen og finalen, Mens Williams gjorde det. Likevel presenterte Rodriguez en meget imponerende kroppsbygning som fortsatt var i strid om seieren. Det var poeng tildelt i sesongen plasseringer, og poengene som han samlet her ser ut til å ha tjent ham En Olympia kvalifisering på den måten. De endelige plasseringer vil bli lagt ut i de kommende dagene.

3. Plass – Maxx Charles

Charles hadde banket på døren for de siste konkurransene han kom inn, men Har ikke klart å sikre en seier ennå. Dommerne syntes å ha ham fast i den tredje posisjonen i begge faser av konkurransen. Som Rodriguez kan Han ha vært konsekvent nok i showene han kom inn for å tjene nok poeng til Å gå videre Til Las Vegas.

4. Plass – Nick Walker

dette var pro debut Av 2020 Nordamerikanske Mester, og han skuffet ikke. Han var i bedre form enn da han vant sitt pro-kort, så han gjorde det meste ut av de få ukene i mellom de to hendelsene. Mens han var stor og mager, muskel modenhet av veteranene han konkurrerte mot er hvorfor han plassert utenfor de tre beste. Det er ikke noe ord på hva han planlegger å gjøre fremover, men å fullføre i topp 5 av ditt første pro-show er ganske en prestasjon i seg selv.

Andre Divisjonsvinnere

det var åtte andre divisjoner som holdt konkurranser I Atlanta. Hver av mesterene som er oppført nedenfor, har også tjent sine kvalifikasjoner for 2020 Olympia i desember.