Cinco de Mayo halvmaraton, 5K & 10K løb / gåtur i Portland, OR

Oregon > Cinco de Mayo halvmaraton, 5K & 10k løbe/gå
Portland, OR * søndag, maj 4, 2014 * kursus kort

anmeldelser

en del af en række halvmarathon -, 10K-og 5K-løbsbegivenheder arrangeret hele året af de lokalt baserede Terrapin-begivenheder, den sene forår Cinco de Mayo Half Marathon bringer omkring 2.000 løbere og vandrere ud på gaderne i Portland hvert år til et løb, der for det meste kombinerer fladt terræn med en (gradvis) stor bakke midt på banen.
kurset for Cinco de Mayo Half Marathon følger en rute svarende til den, der blev brugt i oktober ‘ s Run Like Hell Half Marathon-en out-and-back bane, der tager løbere fra startlinjen nær Portlands Verdenshandelscenter, på bredden mellem gaderne.
derfra kører løbere derefter gennem byens perle-og gamle bydele, hvor de nyder en naturskøn udsigt over floden, der løber gennem byen, samt Tom McCall havnefront Park på vej nordpå og vestpå langs Naito Parkvejen. Når løbere har lavet svingene på kursets nordligste punkt, går de tilbage til Naito Parkvej og begynder at løbe sydpå tilbage mod startlinjeområdet.
efter at have startet med for det meste fladt terræn i de første fem miles, begynder banen derefter en tre kilometer gradvis op ad bakke, der tager løbere sydpå langs Naito Parkvej og Barbur Boulevard. Når deltagerne når den ottende kilometer markør, flader banen igen ud, som den følger langs den vestlige kant af Portlands George Hines Park, tager løbere langs den snoede Tervilliger Boulevard nordpå gennem byen.
banen fortsætter sin vind langs kanten af parkerne, der passerer Tervilliger Park og gennem Duni Park, til løbets hjemmestrækning, som er en svag ned ad bakke mod målstregen tilbage ved startlinjen nær Verdenshandelscentret. Mens 10K-og 5K-løbene er åbne for både løbere og vandrere, er halvmaraton kun designet til løbere, da der vil være en 3 1/2 times tidsbegrænsning for dem, der kører halvmaraton.
mere end 2.100 løbere, vandrere og børneløbsdeltagere krydsede målstregen i alle løb kombineret i 2013, inklusive lidt over 680 løbere og vandrere i halvmaraton alene.
Race vejr & klima
Portland ligger i det nordvestlige hjørne af staten og ser typisk mildt til moderat varmt vejr i Maj, en måned, der har bragt rekordtemperaturer her så lave som 36 grader (i 1985) og så høje som 103 grader (i 1983).

Maj Gns. løbsdag Månedlig Precip.
lav: 49 liter F lav: 47 liter F regn: 2.55 i.
høj: 67 liter F høj: 65 liter F sne: 0 i.

registrering
for at reservere din plads i slutningen af foråret 2014 løb af Portlands Cinco de Mayo Half Marathon, 5k eller 10k løb, Tilmeld dig online på begivenhedens hjemmeside.